Секција опште медицине

Време

25/03/2023    
00:00

Локација

Хотел "Мона Плаза"
Солунска 21, Београд, Србија

Тип догађаја

Дани опште медицине

Имунизација у општој пракци

25.3.2023.

котизација 4.800 динара,

ЗА ВИШЕ ИНФОРМАЦИЈА НА ТЕЛЕФОН

Aкредитован :А-1-568/23 са 4 бода за слушаоце, за лекаре

 

Scroll to Top